Visegrád Aranykor Alapítvány Idősek Otthona

-nyugdíjkorhatár betöltése,

-napi 4 órás gondozási szükséglet,

A személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátások igénybevétele önkéntes, az ellátást igénylő illetve törvényes képviselője, hozzátartozója kérelmére történik.

Az ellátás iránti kérelmet szóban is előterjesztheti, de javasoljuk, hogy az igénylő vagy törvényes képviselője, hozzátartozója a „LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK” szerinti nyomtatvány kitöltésével, közvetlenül az intézmény vezetőjéhez nyújtja be.

Idézet

"Bármerre visz életed,csak egy célod legyen:
Segíteni mindig, mindenütt a többi emberen!"
iősekklubja szada

A bentlakásos intézményben folyó gondozási tevékenység alatt az intézmény szolgáltatását igénybevevők részére, olyan fizikai, mentális, életvezetési, egészségügyi ellátást kell érteni, amely a lakó szociális, testi, szellemi állapotának megfelelő egyéni bánásmódban való részesítést jelent. 36 férőhelyes idősek otthona, mely a Dunakanyarban, festői környezetben, Budapesttől 47 km-re helyezkedik el. Az épület elhelyezkedésénél fogva, gyönyörű panorámával rendelkezik, jó levegővel, szobái Dunára néznek. Az épület az 50-es években épült, 2000-ben felújítás történt. Otthonunk az ország bármely részéről fogad idős embereket.